Tomac, după atacul de la Viena: „Mințile teroriste trebuie oprite”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mințile teroriste trebuie oprite, iar noi avem obligația să acționăm unitar pentru a împiedica aceste crime diabolice, afirmă europarlamentarul Eugen Tomac, liderul PMP, după atacul de la Viena.

„Atacul de la Viena ne-a șocat pe toți! Mințile teroriste trebuie oprite, iar noi avem obligația să acționăm unitar pentru a împiedica aceste crime diabolice. Asăzi, când toată Europa este alături de Viena, unul dintre orașele preferate ale românilor, avem nevoie de mai multă încredere în noi și trebuie să cerem acțiune imediată și hotărâtă a Uniunii Europene împotriva teroriștilor care amenință vieți nevinovate în orașele europene”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Un incident armat a avut loc, luni seară, în centrul oraşului Viena, unde au fost mobilizaţi numeroşi agenţi ai forţelor de ordine.

Incidentul a avut loc în apropierea unei sinagogi, conform agenţiei APA şi site-ului Vienna.at. Potrivit unor martori, doi indivizi au deschis focul, rănind mai multe persoane, inclusiv un agent de poliţie, care este în stare gravă.

Unul dintre presupuşii autori ai atacului a fost împuşcat mortal de forţele de ordine, iar altul este căutat activ.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel