Toader și-a actualizat CV-ul cu ÎNTÂLNIRILE la nivel înalt. Prună: „E rupt de simțul realității”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, și-a actualizat CV-ul cu întâlnirile la nivel înalt, precum și cu deplasările din afara țării. Raluca Prună, care a deținut acest portofoliu în Cabinetul Cioloș, susține că acesta „e rupt de realitate”. 

Tudorel Toader a trecut în CV-ul postat pe site-ul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, la catedra de drept public, inclusiv întâlniri obișnuite de lucruri și deplasări în străinătate, informează Ziare.com. Acestea sunt menționate la capitolul „Competențe de specialitate”. 

CV-ul său se întinde pe 13 pagini și conține, printre altele, mențiuni ale întâlnirilor cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, precum și cele cu comisarii europeni Vera Jourova și Corina Crețu. Nicio vorbă, însă, despre competențele pe care le-a dobândit în urma acestor întrevederi.

 

Raluca Prună: „Prostul nu e prost destul până nu e și fudul”

 

„E o vorba la români. Prostul nu e prost destul până nu e și fudul. La dl Toader nu e așa. E mai grav. E rupt de simțul realității. Și e bine. Căci altfel s-ar fi sinucis de mult, din onoarea care decurge din funcțiile astea toate cu care patria i-a mulțumit.

Apoi, e bine si pentru că dl Toader nu candidează la nimic. Are totul. Dacă și-ar fi depus o candidatură pe undeva, în locuri care contează și altceva decât fidelitatea față de Partid, cel mai probabil nu trecea de selecția de CV-uri. Peste 3 pagini nimeni nu citește, nu din lipsă de timp ci din responsabilitate. Nu alegi pe cineva care trece în CV de toate, just in case”, a scris Raluca Prună pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel