Ţiriac vrea vaccinul lui Putin în România! Mesaj pentru români: „Suntem oameni serioşi sau vorbim numai prăpăstii?”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
ion_tiriac
ion_tiriac

Preşedintele Vladimir Putin a declarat că Rusia are deja vaccinul anti covid. Oamenii de ştiinţă din toată lumea pun la îndoială eficienta vaccinului, care nu a fost testat suficient pe piaţă, iar România, prin intermediul lui Klaus Iohannis a anuntat ca nu va importa vaccinul lui Putin. 

Ion Tiriac a vorbit despre criza la nivel global şi a criticat decizia de a nu importa vaccinul care ar putea ajuta la combaterea coronavirusului.

 "Speram că şi acest COVID încet-încet o să dispară. Eu cred foarte mult în vaccinul ală rusesc. Nu sunt membru al niciunui partid, chiar dacă nimeni nu crede asta. Nici nu împart lucrurile în ruşi, americani sau chinezi. Dacă au lucrat la acel vaccin şi există, aş vrea sa-l vad pe ala căruia tatăl i-a murit, iar maică-sa e în spital, şi nu îl ia. Suntem oameni serioşi sau vorbim numai prăpăstii?  Sunt sigur că o ţară, o putere, o naţiune ca Rusia nu vine pe piaţă cu un vaccin din asta... Acum să vedem şi cât costă. Depinde şi cu ce vine pe piaţă. Costa 2 lei sau 2.000 de lei? Testul la noi în tara costa 90 de euro, iar în Germania costă 27 de euro. (...) Treaba cu ruşii va accelera şi treaba cu China şi Statele Unite. E o treaba morală şi socială, nu doar comercială sau politică. Dar nu se va fabrică peste noapte şi n-o să-i blestem eu pe ruşi ca vor vrea să dea întâi naţiunii lor vaccinul", a spus Ion Ţiriac pentru Gazeta Sporturilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel