Ținuta lui Carmen Iohannis din timpul vizitei în Italia, criticată. "Zici că-i Pantera ROZ"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Ținutele lui Carmen Iohannis din timpul vizitei oficiale în Italia au stârnit un val de reacții pe Facebook. Oamenii au remarcat rochia roz pe care a purtat-o la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Italiei, găsind o asemănare cu "Pantera Roz".

Carmen Iohannis a stârnit un val de reacții pe Facebook cu ținutele sale din timpul vizitei oficiale pe care cuplul prezidențial o realizează în aceste zile în Italia.

În timpul vizitei oficiale, Klaus Iohannis împreună cu soția sa au mers și la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Italiei. Prima doamnă a purtat o rochie cu volane de culoare roz acoperită cu un voal transparent cu buline negre, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale de aceeaşi culoare.

Internauții români nu s-au abținut și au modificat pozele oficiale din timpul întâlnirii, iar rezultatele sunt de-a dreptul amuzante.

(w670)

(w670)

sursa foto: dcnews

''Rochia roz, transparentă ,cu dublură prea scurtă , degajând un aer adolescentin, nu a fost potrivită nici cu locul și nici cu rangul soției unui președinte de stat", este doar unul din comentariile internauților.

Mai mult, jurnalista Floriana Juncan semneaza o scrisoare deschisă pentru prima doamnă a României, în care o sfătuiește să-și schimbe garderoba și să ne facă să fim mândrii de prima noastră doamnă.

"Vă rog să luați aceste rânduri ca pe cel mai inocent gest de prietenie (...) Nu mai sunteți soția unui primar de oraș. Nu mai sunteți o profesoară de provincie. De patru ani. Sunteți Prima Doamnă a țării mele. Mă reprezentați în străinătate, la evenimente oficiale și sunteți imaginea României (...) V-am văzut ieri, la Episcopia ortodoxă din Roma, în rochia aceea roz cu picățele, fără ciorapi ( mi-o amintesc pe Sara Netanyahu, în 1999 sau 2000 parcă, în timpul unei vizite oficiale pe care o făceam ca ziarist acreditat la Guvern, alături de Radu Vasile, care purta, așa cum cere protocolul, ciorapi, deși afară erau 40 de grade!), în sandalele acelea decupate în față și cu baretuță pe gleznă, o, Doamna mea!, ca o bomboană fondantă printre călugări în sutane negre (...) Faceți ceva! Pentru salvarea dumneavoastră în mentalul colectiv! E timpul ca după aproape patru ani să fiți într-adevăr prima noastră DOAMNĂ și să fim mândri de dumneavoastră, nu jenați", scrie Floriana Juncan pe contul său de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel