Thailanda. Căutările scafandrului român continuă: Forțele s-au intensificat pentru găsirea lui Sebastian - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Thailanda. Căutările scafandrului român continuă: Forțele s-au intensificat pentru găsirea lui Sebastian - FOTO phuket.fr
Thailanda. Căutările scafandrului român continuă: Forțele s-au intensificat pentru găsirea lui Sebastian - FOTO phuket.fr

Este a patra zi de căutări pentru Sebastian Emil, un scafandru român de 46 de ani, care a dispărut după ce a plecat la o scufundare, în Rawai, provincia Phuket din Thailanda.

Eforturile de localizare a scafandrului român au fost reluate astăzi. Echipele caută în apele de lângă coasta de sud-vest a insulei și continuă în jurul Koh Kaew Noi, la aproximativ doi kilometri de Capul Promthep din Thailanda.

Viceguvernatorul Phuket Anupap Rodkwan Yodrabam, contraamiralul Natthaphong Yanothaikhachit, directorul adjunct al Comandamentului Operațiunilor de Securitate Internă Phuket (Isoc) și primarul orașului Rawai s-au întâlnit la centrul de comandă de căutare de la plaja Ya Nui, lângă Nai Harn, pentru a discuta despre eforturile în curs.

Ofițerii au mobilizat jetski-urile și bărcile de patrulare. Elicopterele au fost, de asemenea, ridicate de la sol, dar nu au găsit niciun semn, a spus municipalitatea din Rawai.

2. -imagine fara descriere- (thailanda--cautarile-scafandrului-roman-continua-fortele-s-au-intensificat-pentru-gasirea-lui-sebastian---foto-2.jpg)

Zona de căutare a fost extinsă, iar ofițerii au cerut tuturor ambarcațiunilor de pescuit să asiste la căutare.

„Nu s-a mai întors la barcă”. Scafandru român, căutat de sute de oameni, în Thailanda. Sebastian s-a scufundat să elibereze ancora, dar nu a mai ieșit la suprafață

 

Scafandrul român era împreună cu soția și fiica sa în Thailanda

 

Sebastian Emil făcea scufundări cu doi prieteni duminică, 8 ianuarie. În timp ce se pregăteau să se întoarcă, au realizat că ancora era blocată de o stâncă. Sebastian Emil s-a scufundat pentru a elibera ancora, dar nu s-a mai întors pe barca.

La căutare participă salvatori, voluntari din apărarea civilă, personalul care acordă primul ajutor, ofițeri ai municipiului Rawai, personal al poliției maritime și al Marinei Regale Thai.

3. -imagine fara descriere- (thailanda--cautarile-scafandrului-roman-continua-fortele-s-au-intensificat-pentru-gasirea-lui-sebastian---foto-3.jpg)

Scafandrii străini locali ajută, de asemenea, în eforturile de căutare pentru a-l găsi pe Sebastian Emil. Scafandrul român locuia temporar în Phuket împreună cu soția și fiica sa.

31 de marinari dispăruți după ce o navă a naufragiat, în Thailanda

 

SURSA FOTO: phuket.fr

 

-----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH  

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6  

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel