Terifiant! Încă un PEDOFIL ROMÂN dat în vileag! Trei copile ABUZATE de concubinul mamei lor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 37 de ani este acuzat că a violat o fetiță, iar pe alte două le-a abuzat exual. Minorele, cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani, sunt fiicele concubinei sale.

Încă un monstru pedofil a fost dat în vileag. Un român de 37 de ani este acuzat că a abuzat sexual toate cele trei fete minore ale concubinei sale. Individul din Ploiești a fost reţinut pentru 24 ore pentru mai multe infracţiuni de viol, agresiune sexuală şi pentru rele tratamente aplicate minorului. 

Bărbatul este suspectat pentru mai multe infracţiuni de viol, agresiune sexuală și pentru rele tratamente aplicate minorului. Victimele sunt cele trei fiice, cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani, ale concubinei sale.

Poliţiştii i-au percheziţionat domiciliul şi au stabilit că individul a violat-o pe una dintre ele iar pe celalate două le-a agresat sexual. 

În urma acestor percheziții, o persoană a fost adusă la sediul poliției pentru audieri și ulterior a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentată instanței de judecată, cu propuneri legale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel