Florin Cîțu:Teodorovici + Valcov= INFRACTORI?

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorul PNL, Florin Cîțu se întrabă dacă "Teodorovici + Valcov= INFRACTORI?" El îi acuză pe cei doi că "Măsluirea cifrelor referitoare la execuția bugetară pentru 2018 a fost premeditată!". De asemenea Cîțu spune că au dat OUG 90 pentru a se slava de la pușcărie "Adică Vâlcov, Teodorovici, Mișa știau că vor încălca legea și au dat aceasta ordonanța ca sa nu meargă la pușcărie."

"Teodorovici + Valcov= infractori?

Măsluirea cifrelor referitoare la executia bugetară pentru 2018 a fost premeditată!

In decembrie 2017, anticipand derapajele evidente ale economiei si implicit ale deficitului, gașca PSD-ista de analfabeți economici a aprobat OUG 90.

In aceasta ordonanta la art 19 derogă de la:

(4) Guvernul are obligația de a prezenta Parlamentului un buget anual care să respecte principiile responsabilității fiscale, regulile fiscale, strategia fiscal-bugetară și orice alte prevederi ale prezentei legi, iar prim-ministrul și ministrul finanțelor publice vor semna o declarație ce atestă această conformitate, declarație care va fi prezentată Parlamentului împreună cu bugetul anual.

(5) În eventualitatea că Guvernul nu poate respecta condiția de conformitate prevăzută la alin. (4), prim-ministrul și ministrul finanțelor publice vor menționa în declarație abaterile, precum și măsurile și termenele până la care Guvernul va asigura conformitatea cu principiile responsabilității fiscale, cu regulile fiscale și cu strategia fiscal-bugetară.

Adica Valcov, Teodorovici, Mișa știau că vor încălca legea și au dat aceasta ordonanța ca sa nu meargă la pușcărie.

Acum întelegeti aroganța lor pe toate posturile de televiziune?

De aceea eu, senatorul Florin Citu, ii lansez o provocare lui Eugen Teodorovici. Am depus in Parlament o lege care spune ca trebuie sa raspundeti penal daca mintiti in legatura cu bugetul si deficitul bugetar. Eugen Teodorovici, daca vrei sa nu mai zica lumea ca minti, atunci sustine aprobarea acestei legi.

Ati inteles acum de ce isi pot permite sa masluiasca datele ca pe vremea comunistilor. Au modificat legea si nu raspund penal. (Eugen, ECOFIN stie ce faci tu? )

Intrebarea care ramane la final este:

- cifrele anunatate de Darius Valcov sunt secret de serviciu, cine se sesizeaza pentru aceasta infractiune? (cifrele sunt sub EMBARGO pana pe 25 ianuarie 2018)

#RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniaLiberala #RomaniiTrebuieSaStie

P.S. Bineînteles ca am depus amendament pentru eliminarea art 19 si la momentul cand OUG 90/2017 a venit in Parlament. Respins cu voturile PSD + ALDE + UDMR",scrie senatorul Florin Cîțu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel