Tentativă de jaf pe autostrada A16 Napoli - Canosa. Hoții au blocat un TIR cu ajutorul unor mașini pe care le-au incendiat

Eduard Pascu |
Data publicării:

O tentativă de jaf, cum numai în filme s-a văzut, a avut loc pe autostrada A16, în zona Foggia. Ținta tâlharilor a fost un camion. 

Un șofer napoletan, în vârstă de 54 de ani se îndrepta, în această dimineață, în zori, să încarce pantofi într-o fabrică de încălțăminte din Lecce. El se deplasa pe A16 Napoli-Canosa. 

În zona Foggia, între Candela și Cerignola Ovest, TIR-ul a fost flancat de un BMW cu girofar. Șoferul nu a oprit și și-a continuat drumul. În fața sa, însă, hoții au încercat să-l forțeze să oprească folosind două vehicule, plasate de-a latul drumului, pe care le-au incendiat: o dubă furată în Andria și un autoturism furat în Canosa.

Șoferul a reușit să treacă și de acest obstacol, iar la ieșirea Cerignola Ovest a autostrăzii a fost întâmpinat de o patrulă a carabinierilor.

Acesta nu este primul asalt de autostradă care folosește tehnici similare în zona Cerignola, unde se intersectează autostrăzile A16 și A14.

Numai anul trecut, între iulie și august, au avut loc trei atacuri, toate împotriva unor vehicule blindate de transport, toate eșuate: pe 24 iulie și 10 august pe autostrada A14 și pe 24 august pe autostrada A16.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel