Tensiunile politice continuă. La Brașov, liberalii vor alianță cu PSD

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Allen Coliban acuză PNL de trădare în plan local
Allen Coliban acuză PNL de trădare în plan local

Tensiunile politice se extind în toată țara. Primarul orașului Brașov, reprezentantul USR-PLUS, Allen Coliban acuză PNL de încălcare a protocolului local. El spune că liberalii își doresc să facă o alianță cu PSD, iar acest lucru afectează votul din Consiliul Local.

Situația din Brașov „dă peste cap” toate declarațiile politice de la nivel central. PSD a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, actualul lider al PNL, însă, pe plan local liberalii sunt dornici să facă unele alianțe cu social-democrații.

Allen Coliban spune că acest lucru afectează votul unor proiecte de hotărâre din Consiliul Local Brașov. Edilul Coliban spune că acest lucru se întâmplă de anul trecut, fapt care arată cu nu a funcționat aproape deloc „coaliția PNL-USR-PLUS. 

"Dacă în trecut am tot primit semnale că PNL şi-ar dori să se întoarcă la vechea majoritate cu PSD, astăzi aceste semnale s-au concretizat. Azi PNL a votat propunerea PSD pentru preşedintele de şedinţă al Consiliului Local Braşov, (...) a votat, alături de PSD, blocarea unor proiecte care se încadrează în viziunea protocolului de colaborare - un bikepark, un parc pentru role şi un skatepark sub podul Fartec - fără a aduce argumente, (...) respingerea unui alt proiect care se încadrează în viziunea de înverzire a Braşovului: alocarea de fonduri pentru un studiu care să ducă la înverzirea Bulevardului Victoria, proiect care ar avea un impact benefic asupra a zeci de mii de braşoveni", a scris edilul USR pe pagina sa de Facebook.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu va fi citită, azi, în Parlament.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel