Ștefan Petrencic, românul din Diaspora care l-a ÎNFRUNTAT pe Dragnea, BĂTUT cu BESTIALITATE la scurt timp după ce s-au închis camerele

Narcis Popa |
Data publicării:

Ștefan Petrencic, românul care i-a strigat în față lui Dragnea că PSD nu a făcut nimic, a lucrat în ultimii ani în Germania și Anglia. El spune că ar fi fost bătut cu pumnii și picioarele, după ce mai multe persoane s-au năpustit asupra lui pentru că i-ar fi răspuns lui Dragnea. 

„Să știți că și eu am votat cu PSD-ul, dar mi-am dat seama că nu o să facă niciodată ceea ce promit. Eu i-am spus lui Dragnea ce m-a durut pe mine. La noi în comună, de exemplu, nu s-a turnat o palmă de asflat de zeci de ani, de la Revoluție. Nu avem locuri de muncă și suntem nevoiți să plecăm cu toții să muncim pe afară. Sunt tinichigiu auto și am muncit în ultimii ani prin Germania și Anglia. Fac plângere împotriva celor care m-au lovit și dacă o să câștig, nu mi trebuie nimic pentru mine. Donez toți banii unui cămin de bătrâni sau unui orfelinat. Eu nu am nevoie de bani. Le-am spus tuturor celor care mă sună să mă întrebe ce am nevoie. Am bani pentru că am muncit din greu pe afară. Vreau însă ca oamenii să priceapă că un singur om, oricât curaj ar avea, nu poate schimba un regim întreg. Trebuie să ne unim, să fie unitate între noi cei care ne-am săturat și să ieșim la vot", a spus Ștefan pentru Podul.ro. 

Reamintim că la mitingul care a avut loc la Suceava, Liviu Dragnea, înconjurat de primari și susținători se lăuda cu realizările din actualul mandat, moment în care a fost contrazis de Ștefan Petrencic, care i-a zis că nu au făcut nimic pentru România. Dragnea a reacționat imediat și l-a făcut "un nimic și mincinos". A fost momentul în care mai mulți primari PSD au sărit pe bărbat. Nimeni nu știe însă ce s-a întâmplat după ce a ieșit din zona unde se filma. 

[cieste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel