Ștefan Mandachi pariază pe Țepeș în industria dezinfectanților: „Dacă nu reușesc, merg pe jos de la Suceava la Iași“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Omul de afaceri Ștefan Mandachi își mută afacerile din domeniul HoReCa datorită faptului că Guvernul a întârziat fără o justificare deschiderea restaurantelor. Domeniile în care Mandachi își mută banii sunt imobiliarele și industria dezinfectanților.

Românul care a făcut primul  metru de autostradă din Moldova, antreprenorul Ștefan Mandachi, își mută afacerile din domeniul HoReCa, în zona de imobiliare și în industria dezinfectanților.

Avocatul sucevean a decis să investească în domenii noi, pe care le consideră mai puțin vulnerabile în comparație cu domeniul HoReCa. El va construi 400 case în județele Suceava, Iași, Cluj. Imobilele vor avea 119 MP, 160 MP, 210 MP, 290 MP și vor porni de la prețul de 84,500 euro. Banii provin din surse proprii și finanțări bancare. 

”Întrucât nu mai cred în măsurile teatrale pentru ”salvarea” industriei horeca, am decis să mă reorientez. Nu de-acum, ci de vreo patru luni, de când i-am mirosit pe guvernanți că sunt de pe altă planetă și mă paște colapsul dacă stau în baza statului. Am semnat un parteneriat cu o bancă importantă alături de care vom investi masiv în următorii doi ani“, spune Ștefan Mandachi.

Cealaltă nouă afacere lansată pe piață de către Mandachi este o nouă companie care are la bază produse de protecție împotriva Covid19. El a investit 300.000 euro în producția de spirt, săpun, dezinfectanți și gel antibacterian, care se vor comercializa începând cu 1 octombrie 2020 sub brandul Țepeș. De asemenea, compania francizoare, Țepeș Industry, care aparține tot omului de afaceri sucevean, a lansat franciza Țepeș, un brand nou pe piața serviciilor de tip DDD. ”Am pus un pariu. Dacă într-un an nu ajung franciza numărul 1 cu franciza Țepeș pe piața serviciilor de dezinfecție, merg pe jos de la Suceava la Iași“, a mai spus afaceristul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel