Taxatoare româncă, bătută pentru că a tușit. Un pasager a atacat-o, urlând „are COVID”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un bărbat ar putea ajunge din nou în libertate după ce a aruncat ulei încins pe soția sa și a bătut-o. Românca îl iartă: „Îi mai dau o șansă”
Un bărbat ar putea ajunge din nou în libertate după ce a aruncat ulei încins pe soția sa și a bătut-o. Românca îl iartă: „Îi mai dau o șansă”

O taxatoare româncă a fost bătută cu pumnii și picioarele, trântită la podea și trasă din autobuz de un bărbat, pentru că a tușit. Femeia e acum în concediu medical, are o mână în ghips și o rană la picior.

 

Incidentul a avut loc, luni seară, când taxatoarea, care tocmai băuse o gură de apă, s-a înecat și a tușit, dar în mască. În acel moment a fost atacată de un bărbat, care a sărit de pe scaun, urlând că femeia “are Covid!”.

Taxatoarea s-a îndepărtat de el, însă a fost lovită din spate cu piciorul, trântită și bătută cu pumnii în cap de individ, fără ca cineva să apuce să reacționeze. “Când autobuzul a ajuns în stație la Bancă au fost deschise ușile, iar el m-a prins de mâini și mă trăgea afara să mă bată mai bine. Noroc de oamenii din autobuz care m-au prins și au tras de mine să nu mă scoată. Atunci a intervenit și un polițist care se afla în autobuz și mergea spre casă, a vrut să îl imobilizeze, dar individul a fost mai puternic, l-a trântit și a fugit printre blocuri”, a povestit femeia.

Polițistul care a intervenit și a oprit atacul a chemat ajutoare, bărbatul fiind urmărit printre blocuri, până când a fost prins, fiind dus la spital pentru evaluare psihiatrică, scrie Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel