Tatăl natural al Antoniei, fetița masacrată la Arad, a venit din Olanda direct la locul crimei: „Parcă e un film, ceva“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tatăl natural al Antoniei, fetița ucisă şi incendiată la Arad de concubinul mamei ei, s-a întors din Olanda de unde lucrează și  a mers direct la locul unde fetița lui  a pierit, după ce a fost ucisă și incendiată.

Bărbatul s-a întors din Olanda şi a venit la blocul unde a fost ucis copilul ca să aprindă lumânări. Astăzi, tatăl Antoniei va solicita autorităților să-și vadă băiatul și va începe procedurile de custodie.

După un drum de două mii de km, din Olanda, tatăl Antoniei a ajuns la blocul unde fetita lui și-a găsit sfârșitul. Vecinii s-au oprit sa îl consoleze.

”Nu îmi vine să cred ca e adevărat. Parcă e un film ceva”, spune Cristian Oancea. „Nici acum nu cred că sunt aici și nici acum nu cred ca Antonia e moartă. De două săptămâni am o problemă cu mine.. Tot timpul spuneam că trebuie să ajung acasă! Îmi era un dor de fata... Doua săptămâni, nu mai puteam...”, povestește el.

”Din povestea asta și din experiența mea de viață, eu cred că și ea a avut de-a face. Eu așa cred. Mamă, nu știi ce a fost în creierul lor!”, spunebunica maternă a Antoniei, citează Antena 3.

Tatăl natural al Antoniei a venit din Olanda direct la locul crimei: „Parcă e un film, ceva“

 

În celălalt capăt al țării, la Arad, familia celui arestat pentru asasinarea copilului susține că de fapt mama ar fi vinovată. ”Ea a fost acasă. A fost acasă când s-a întâmplat chestia aia. El a iubit-o foarte mult si s-ar putea s-o acopere pe ea. Daca era așa o mama grijulie, după ce i-a spus Crișan că copila-i moartă, de ce s-a mai pus în pat cu el? S-a pus în pat cu el, a stat liniștită, de ce n-a sunat poliția? O mamă....”, spune familia tânărului. 

Mama cu cei doi copii se află şi acum în custodiat protecţiei copilului.

„Vreau să vin în România să-mi iau băiețelul. Am avut o problemă anul trecut cu ea. A ars copiii în noiembrie când a fost cu un domn în Paris. A stat 12 zile fata în spital în Paris. 

Când ne-am despărțit ea a cunoscut un băiat. A luat-o cu tot cu copii din România și au plecat în Paris. I-am aprobat cererea pentru copii să se ducă la noua ei iubire în septembrie, iar în noiembrie mi-a spus că s-au accidentat fata și băiatul, s-au ars, iar eu am plecat din Olanda în Franța și mi-am luat copilul acasă, pe băiat. Apoi m-am dus și le-am luat și pe ea și pe fată. Au stat la mine noiembrie și decembrie și au plecat în România. Apoi să aflu că în Paris a cunoscut pe altcineva când era cu acel domn. Acolo în Paris l-a cunoscut pe acest om care a recunoscut că a ucis fetița. 

I-am trimis bani în urmă cu șapte zile și a rămas să merg să iau copiii la mine în vacanță trei săptămâni”, a povestit tatăl natural al Antoniei, la Antena 3, în ziua în care s-a aflat despre tragedie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel