Tatăl interlopului Emi Pian a murit în puşcărie, după ce a aflat de decesul fiului său

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Nicolae Duduianu, tatăl interlopului Emi Pian ucis în această dimineaţă într-o răfuială, a decedat în penitenciarul Rahova când a aflat de moartea fiului său cel mare.

Atunci când a aflat că Emi a murit tatăl său, Nicolae Duduianu a suferit un şoc atât de mare încât inima sa nu a putut suporta. Surse apropiate clanului Duduianu susţin că bătrânul s-a stins în urma unui infarct, informează Adevărul. Informaţia a fost confirmată şi de către oficialii penitenciarului Rahova unde acesta se afla încarcerat.  

Florin Mototolea (39 de ani), cunoscut în lumea interlopă ca Emi Pian, era liderul clanului Duduianu, unul dintre cele mai de temut clanuri interlope din România. Acesta a fost înjunghiat azi noapte în Bucureşti.  

Cel care l-a lovit pe Pian este un membru al clanului Rinu, iar cei doi aveau aceeaşi ocupaţie: împrumutau cu camătă jucătorii de barbut. Asta făceau şi în noaptea de luni spre marţi, doar că în lumea lor nu e voie să împrumuţi acelaşi jucător. De aici s-a ajuns la un conflict, iar Pian a fost lovit cu un cuţit de mai multe ori.  


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel