Tatăl Alexandrei Măceşanu, faţă-n faţă cu Dincă la proces: „Îmi venea să îl omor”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Părinții Alexandrei Măceșanu au stat, pentru prima dată, față în față cu Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu la termenul în care se cere strămutarea procesului de la Curtea de Apel Olt.

Momente tensionate la termenul în care se judecă strămutarea procesului în care este judecat Gheorghe Dincă. "Mi s-a parut senin, aranjat, arata bine, ca si cum nu ar fi avut nimic. A fost prima data cand am fost fata in fata cu el. Va dati seama ce am simtit. Cum ati merge cu masina noaptea si ati ramane fara frane. Imi venea sa il omor cand a zis ca nu are legatura cu interlopii din Olt", a spus tatăl Alexandrei, potrivit România TV.

„Avem suspiciuni rezonabile ca acel judecator va fi impartial si va judeca dupa cum i se va dicta, nu dupa cum sunt probele administrate in aceasta cauza. Indiferent unde va fi, noi am invocat cel putin cinci exceptii pe camera preliminara, urmand sa se pronunte. Si atunci vom vedea daca va fi impartial sau nu. Pentru a inlatura orice suspiciune, dosarul ar trebui trimis undeva spre Tribunalul Mehedinti, mai putin spre Dolj si Olt. Procucorul Vasilescu a instrumentat aceasta cauza si sotia acestuia este judecator la Curtea de Apel Craiova”, a spus şi avocatul familiei Macesanu.

Rechizitoriul în cazul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe adolescentele Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, a fost confirmat de procurorul general. DIICOT a decis trimiterea în judecată a lui Dincă pentru opt infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat – două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte – două infracţiuni.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel