Tăriceanu s-a plimbat cu UBER-ul, după ce serviciul a fost INTERZIS de PSD

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

În mijlocul tensiunilor pe tema modificărilor făcute de Guvern în privința interzicerii mijloacelor de transport alternative, Călin Popescu a ținut să le arate partenerilor de guvernare de la PSD că folosește un autoturism Uber, scrie Digi24.

Gestul liderului ALDE vine în toiul campaniei electorale și în contextul în care subiectul transportului în regim ride-share are mare priză la publicul urban.

Călin-Popescu Tăriceanu a fost filmat în timp ce ieşea din sediul ALDE, alături de șeful său de campanie, şi apoi a urcat într-un autoturism Uber, o Dacie Logan, cu care s-a deplasat într-o zonă centrală a oraşului.

ALDE îi cere lui Dăncilă să rezolve problemele privind UBER

"Interesul cetățeanului înainte de toate. Noi credem că ridesharing-ul și taximetria nu trebuie să fie conflictuale sau să intre în conflict, ci să se completeze. Cu cât mai mare competiția între servicii, cu atât avantajul nu poate fi decât al cetățeanului. Prin urmare, Guvernul trebuie să găsească o formulă în care cele două să fie complementare într-o competiție corectă, din care să câștige în primul rând cetățeanul", susține ALDE se într-o postare pe Facebook a ALDE.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel