Tăriceanu nu e de acord cu anunţarea candidatului la prezidenţiale: "Nu e momentul"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Călin Popescu Tăriceanu susţine că anunţarea unui candidat la alegerile prezidenţiale din partea coaliţiei PSD-ALDE nu ar trebui să fie făcut duminică, după alegeri.

Liderul ALDE a spus că este pregătit pentru o candidatură, dacă cei din coaliţia de guvernare vor stabili că aşa îl pot învinge pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

"Eu nu mi-am schimbat opțiunea şi sunt pregătit să îmi asum o astfel de candidatură dacă, împreună cu colegii mei şi cu cei din PSD, vom găsi că aceasta este soluţia cea mai bună care poate să ducă la înfrângerea lui Iohannis. Interesul nostru este să avem un candidat capabil să îl înfrângă pe Iohannis.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: "Nu cred că PSD va anunţa mare brânză duminică seara, decât că au pierdut"

Rezultatul alegerilor pentru Parlamentul European are o valoare orientativă, este o fotografie de moment. Nu cred că rezultatul alegerilor va fi elementul decisiv sau care să răstoarne, să bulverseze mersul pe care-l anticipez", a spus Tăriceanu, la Realitatea TV.

 

Tăriceanu: Nu cred că duminică este momentul pentru anunţarea candidatului

 

Liderul ALDE  a punctat că nu ar fi un moment potrivit ca Liviu Dragnea să anunţe candidatul la alegerile prezidenţiale.

"Nu cred că duminică seară, după anunţarea alegerilor, este momentul pentru un anunț referitor la candidatura pentru prezidențiale. Luarea unei decizii de candidatură nu se face în pripă, într-un moment fierbinte, în care toată lumea e tensionată. Candidatura la alegerile prezidenţiale este o treabă foarte serioasă, trebuie foarte bine gândită.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, DEZVĂLUIRE în direct: "Asta vor să anunțe PSD-iștii duminică seară"

Pentru că, dincolo de candidatură mai este poziționarea. Eu cred că trebuie făcută o schimbare în România referitor la modul în care este interpretată funcția prezidențială", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel