Meleşcanu: "Dăncilă m-a asigurat că nu îmi va cere demisia. Iohannis a creat dificultăţi"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Teodor Meleşcanu este liniştit în privinţa demiterii sale din funcţie. Acesta a declarat că nimeni din Guvern sau din ALDE nu i-a cerut demisia. Totodată, ministrul dă vina pe  preşedintele Klaus Iohannis pentru ce s-a întâmplat în diaspora, din cauza referendumului pe Justiţie.

"Jurnalist: Cui i-a cerut demisia doamna Viorica Dăncilă în Ministerul de Externe?

Teodor Meleşcanu: Nimănui. Nu este adevărat, este încă un fake news. Nu mi-a cerut nimeni demisia. Mi-a cerut-o domnul Iohannis, care este în campanie electorală şi care de fapt este persoana care a creat cele mai mari dificultăţi la votul din diasporă, prin decizia de a băga referendumul împreună cu alegerile pentru Parlamentul European", a declarat ministurl, la Digi24.

Citeşte şi: Carmen Dan: "Nu demisionez nici imediat, nici imediat"

Teodor Meleşcanu a dezvăluit că a avut totuşi o convorbire telefonică după anunţul preşedintelui cu Viorica Dăncilă şi a primit asigurprică nu va fi demis.

"În cazul în care conducerea partidului meu sau doamna premier are să îmi reproşeze ceva, vom avea o discuţie foarte deschisă şi nu am nici cel mai mic interes să fac şantaje pentru un loc sau altul. După anunţul preşedintelui Iohannis am sunat-o. În orice caz, nu mi-a cerut demisia şi m-a asigurat că nu o să o ceară", a mai precizat Teodor Meleşcanu, la Digi24.

În cadrul aceleiaşi intervenţii, Teodor Meleşcanu a catalogat reclamaţiile românilor din diaspora privind lipsa ştampilelor de vot sau a buletinelor drept "fake news" şi a spus că nu se teme de o anchetă penală, pentru că ştie că are dreptate.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel