Klaus Iohannis: "Nu cred că PSD va anunţa mare brânză duminică seara, decât că au pierdut"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut noi declaraţii la Palatul Cotroceni, spunând despre anunţul PSD din seara alegerilor că "nu va fi mare brânză", ci vor anunţa doar că au pierdut alegerile.

Şeful statului a fost întrebat de anunţul lui Liviu Dragnea de duminică seară privind candidatul la alegerile prezidenţiale.

"Nu cred că se va anunţa mare brânză duminică seara, decât că au pierdut alegerile. (...) Ce să zic, atât ne mai lipseşte, ca un ifnractor condamnat pentru fraudă la referendum să fie candidat la preşedinţie", a delcarat preşedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni.

Citeşte şi: Iohannis, ANUNȚ la Cotroceni înaintea alegerilor: "Dragnea a DAT ORDIN la CNA" | VIDEO

Cât despre amânarea sentinţei lui Liviu Dragnea după alegerile europarlamentare, preşedintele Klaus Iohannis susţine că rezultatele nu vor avea o influenţă asupra actului de justiţie.

"Eu vcred că justiţia din România este independentă şi îşi face treaba, indiferent de ce se votează sau nu se votează. Eu am încredere că se va vedea în definitiv independenţa justiţiei noastre şi într-o speţă de mare profil juridic", a mai spus şeful statului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel