Rareş Bogdan, DEZVĂLUIRE în direct: "Asta vor să anunțe PSD-iștii duminică seară"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareş Bogdan a dezvăluit, în premieră la Realitatea TV, ce vrea de fapt Liviu Dragnea să anunţe în seara alegerilor europarlamentare, în condiţiile în care, în spaţiul public se aşteaptă un nume pentru alegerile prezidenţiale din partea coaliţiei de guvernare.

Invitat la "Legile Puterii", Rareş Bogdan a spus că, în cazul în care PSD va lua un scor mare la alegerile europarlamentare, va anunţa suspendarea lui Klaus Iohannis.

"Situaţia e mult mai gravă decât pare. Situaţia cu un PSD câştigător şi cu un referendum invalidat înseamnă instantaneu anunţul pe care vor să îl facă duminică seară, de suspendare a preşedintelui României. Anunţul nu este candidatura lui Dragnea. Ăsta este anunţul pe care vor să îl facă.

Citeşte şi: Victor Negrescu (PSD): "Eu cred că vreţi la Pro România şi sunteţi geloasă!" Rifai: "Nu vă permit!"

Sunt două chestiuni grave pe care vor să le facă. Prima: vor să anunţe suspendarea preşedintelui României, ceea ce duce România într-o criză fără precedent. Doi: invalidarea referendumului. Va însemna însemna pentru Dragnea şi liota de infractori faptul că românii susţin infractorii, că românii nu vor oameni cinstiţi, că românii susţin amnistierea şi graţierea corupţilor şi veţi vedea ordonanţele miercuri în Guvern", a delcarat candidatul PNL la europarlamentare, la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel