Tăriceanu, MESAJ despre Iohannis care-l va ÎNFURIA pe Dragnea

Narcis Popa |
Data publicării:
Klaus Iohannis - Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis - Administratia Prezidentiala

Călin Popescu Tăriceanu spune că președintele Klaus Iohannis nu a comis până în acest moment nici o încălcarea a Constituției care să-l determine să ia în calcul suspendarea sa din funcție. 

Călin Popescu Tăriceanu spune că dacă intri în politică este normal ca astfel de jocuri să aibă loc, iar PSD-ALDE trebuie să continue lupta, dar nu cu o suspendare. 

"Motivele de suspendare sunt foarte clar scrise în Constituție. Dacă președintele va ajunge să încalce prevederile constituționale care duc la suspendare, e cu totul altceva. Eu vă spun foarte simplu: în politică nu e așa de ușor. Trebuie să fii pregătit pentru astfel de lupte, iar premierul are tăria necesară. Orice șicană nu ne demobilizează. Acesta este mesajul pe care îl transmit cetățenilor: nu ne lăsăm impresionați, intimidați. Dacă vreți, fără să fiu consilierul doamnei Dăncilă, dacă m-ar întreba i-aș spune: Doamna prim-ministru, nu-l băgați în seamă prea mult pe președinte," a mai spus Tăriceanu.

Reamintim că Liviu Dragnea și mai mulți membri importanți ai PSD au spus clar că este momentul ca președintele Klaus Iohannis să fie suspendat din funcție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel