Tăriceanu îl IRONIZEAZĂ pe Iohannis: "Nici cel din Coreea de Nord nu se bucura așa de șapca de la Trump"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu îl ironizează pe șeful statului Klaus Iohannnis, după ce acesta a fost surprins, într-o fotografie la Casa Albă purtând șapca primită de la omologul american Donald Trump, spunând că nici coreeanul Kim Jong-Un nu se bucura atât de mult. 

"S-a dus în America, nu a venit de acolo nici măcar cu o promisiune legată de vize. Adică preșdintele SUA să spună că această chestiune va fi tratată în cadrul instituțiilor, era evident că așa este. Deci care este beneficiul acestei vizite? A fost o vizită cu scop pur politic, electoral. Au fost și momente caraghioase. Momentul acela cu șapca. Să mă ierte Dumenzeu. Eu cred că nici coreeanul acela din Coreea de Nord nu se bucura dacă îi dădea o șapcă să și-o pună pe cap să arate ca un caraghios", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, în emisiunea "Gândurile luii Cristoiu".

"Trump are niște meciuri serioase cu anumite țări din UE, cu Germania. Să nu se realizeze apropierea Germaniei de Rusia. Mie mi se pare absolut incredibil. În România noi nu discutăm deloc treburile astea. Interesele comune Germania și Rusia și riscurile care derivă pentru țările noaste", a mai spus liderul ALDE, potrivit Mediafax.

Preşedinţii Klaus Iohannis şi omologul american Donald Trump şi-au făcut cadouri, în cadrul vizitei efectuate de şeful statului român în America, Iohannis primind o şapcă ce are inscripţionat "Make Romania Great Again", după mesajul de campanie al lui Donald Trump.

Preşedintele român a fost surprins, într-o fotografie postată de Administraţia Prezidenţială, purtând şapca la masa discuţiilor cu oficialii americani, spre amuzamentul celor prezenţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel