Tăriceanu: Cei de la USR, care sunteţi într-o bună prietenie cu PLUS-ul, care are legături cunoscute cu oamenii din fosta Securitate şi cu copiii lor

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Călin Popescu Tăriceanu a declarat în plenul Senatului, la dezbaterea moţiunii simple prin care s-a cerut demisia ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, că" Nu există nicio evidenţă a locurilor şi a numărului de români care locuiesc în străinătate. (...) Dumneavoastră, cei de la USR, care sunteţi într-o bună prietenie cu PLUS-ul, care are legături cunoscute cu oamenii din fosta Securitate şi cu copiii lor, probabil că aveţi informaţii ceva mai multe, pe care noi nu le avem.", informează Agerpres.

"În anumite secţii de votare au avut loc mari aglomerări de cetăţeni care doreau să voteze. Unii au tras concluzia că Guvernul a vrut să-i umilească pe aceşti cetăţeni ai noştri. Nu ştiu unde este încercarea de umilinţă. Nu există nicio evidenţă a locurilor şi a numărului de români care locuiesc în străinătate. (...) Dumneavoastră, cei de la USR, care sunteţi într-o bună prietenie cu PLUS-ul, care are legături cunoscute cu oamenii din fosta Securitate şi cu copiii lor, probabil că aveţi informaţii ceva mai multe, pe care noi nu le avem. Asta e realitatea!", a spus Călin Popescu Tăriceanu marţi, în plenul Senatului.

 Președintele Senatului a declarat că și el a stat pe 26 mai peste jumătate de oră la coadă să voteze şi nu s-a simţit  umilit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel