Tânărul care s-a filmat în biserică rugându-se „să moară toţi românii”, amendat

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un tânăr de 28 de ani de etnie romă, din comuna Cetate, judeţul Dolj, a fost amendat de poliţişti după ce s-a filmat în biserica din localitate în timp ce se ruga "să moară toţi românii şi ţiganii să trăiască" şi a promovat filmările în spaţiul public, informează IPJ Dolj.

Pentru aceste filmări tânărul a primit două amenzi de câte 200 de lei, iar pentru faptul că nu a respectat ordonanţele militare a fost amendat cu 20.000 de lei.

„Doamne Dumnezeul nostru, ne rugăm Ţie, Împărate Ceresc, fereşte-ne pe noi ţiganii de virusul acesta şi îl dă către români, ca să moară toţi românii şi ţiganii să trăiască", spune tânărul din Cetate într-una din aşa-zisele rugăciuni pe care le face în biserica din localitate unde, potrivit IPJ Dolj, ajuta la curăţenie.

Citește și „Rugăciune" în biserică: „Ferește-ne pe noi țiganii de coronavirus și îl dă către români, ca să moară toți romanii" (VIDEO)

„În cursul acestei zile, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la apariţia unei alte înregistrări video realizată de bărbatul de 28 de ani, din Cetate, în care acesta profera expresii de natură să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora. Întrucât, din verificările efectuate a rezultat faptul că una dintre filmări a fost realizată pe data de 5 aprilie a.c., pe lângă sancţiunea de 200 de lei aplicată conform Legii 61/1991, poliţiştii au mai aplicat, în cursul acestei zile, o amendă în cuantum de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare”, a precizat, miercuri, IPJ Dolj.

Acesta a mai primit o amendă de 200 de lei, în urmă cu două zile, pentru o filmare realizată pe 22 februarie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel