Tânărul bănuit că l-a omorât în bătaie pe fiul unui consilier local din Argeş, arestat preventiv

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un tânăr de 21 de ani, bănuit de omor, a fost arestat preventiv, sâmbătă, din cercetări reieşind că a participat la bătaia din Popeşti, judeţul Argeş, în urma căreia fiul unui consilier local a murit.

Potrivit Poliţiei Argeş, vineri, în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Purcăreni, bănuit de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sâmbătă, acesta a fost prezentat instanţei care a dispus arestarea preventivă.

„ Din cercetări a rezultat că, în cadrul conflictului petrecut în seara zilei de 1 septembrie, pe raza localităţii Popeşti, acesta ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele victimei, conjugat cu acţiunile celorlalţi trei bărbaţi, care în prezent sunt cercetaţi în stare de arest, lovituri care au condus la decesul persoanei", au declarat reprezentanţii IPJ Argeş.

Pe 1 septembrie, un tânăr de 23 de ani, din Argeş, fiul unui consilier local din Popeşti, a fost ucis în bătaie după ce a sărit în apărarea unui prieten.

Scandalul a izbucnit între şapte persoane din comuna Popeşti, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş.

Conflictul este unul mai vechi, bărbaţii s-au luat la ceartă, iar imediat a început şi bătaia.

În urma altercaţiei, două persoane au fost transportate la spital, printre care şi fiul unui consilier local, un tânăr de 23 de ani, care a murit după ce a ajuns la unitatea medicală.

Surse judiciare au declarat la acea dată că tânărul sărise în ajutorul unui prieten, cel care se afla în conflict cu un tată şi doi fii ai acestuia.

La rândul său, primarul comunei Popeşti, Ion Mihai a declarat că bărbatul reţinut şi ulterior arestat preventiv, alături de cei doi fii, este şi el consilier local în comună, aflat la primul mandat, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel