Tânără româncă, ucisă de fostul iubit sub ochii fetiței lor de 3 ani: Mersese să își vadă copilul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ramona a sfârșit ucisă, la doar 37 de ani, de fostul iubit, cu care avea un copil. Femeia a fost lovită în cap cu un corp contondent și se pare că nenorocirea s-a produs chiar sub privirile îngrozite ale fetiței lor în vârstă de 3 ani.

Tragedia s-a produs noaptea trecută, în Baia Mare. Ea a fost ucisă de fostul concubin, un bărbat în vârstă de 47 de ani, în noaptea de miercuri spre joi, în apartamentul în care bărbatul se mutase cu chirie în urmă cu două luni. Potrivit apropiaților, Ramona Gabriela I. era coafeză și îl vizita des pe bărbat pentru a-și vedea fetița de trei ani, care se pare că s-ar fi aflat în grija tatălui.

Poliția a fost sesizată de actualul partener al femeii, care a anunțat că iubita sa a plecat de acasă în timpul zilei și nu a mai revenit. Polițiștii au găsit-o pe tânără decedată în baia apartamentului fostului concubin. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. „Întrucât există suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de omor, cazul a fost preluat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș“, potrivit emaramures.ro.

Bănuit de comiterea faptei este chiar fostul partener al victimei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, față de care s-a dispus măsura internării la spitalul din Sighetu Marmației. Când polițiștii au ajuns în fața blocului, bărbatul era în fața blocului. Individul a refuzat să le deschidă ușa apartamentului, motiv pentru care oamenii legii au chemat proprietarul. Înăuntru se afla și fetița, dar şi femeia decedată. Se pare că bărbatul ar fi lovit-o puternic cu un obiect în cap. Vecinii spun că acesta părea sub influența alcoolului.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel