Tânără româncă, înjunghiată de soţ, după o noapte de calvar, chiar sub ochii bebelușului lor: „Am rănit-o în joacă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un apel la 112 a întrerupt calvarul unei femei de 32 ani, din Slatina. Partenerul său de viaţă ar fi bătut-o întreaga noapte, totul culminând cu loviturile de cuţit aplicate spre dimineaţă. Tot el ar fi cerut ajutor.

Soţul agresiv a fost condus la Poliţia Municipiului Slatina, pentru audieri, fiind deja emis un ordin de protecţie provizoriu. Conform ordinului, bărbatului îi este interzis să se apropie la mai puţin de 100 metri de partenera sa. 

„În dimineaţa zilei de 10 decembrie a.c., la ora 04:57, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din comuna Teslui, a sesizat prin apel unic de urgenţă 112, faptul că în timp ce se afla într-o locuinţă de pe strada Castanilor, din municipiul Slatina, împreună cu soţia sa, din joacă, ar fi înjunghiat-o superficial în zona toracelui, solicitând un echipaj de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, acesta şi-ar fi lovit soţia, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Slatina, la nivelul feţei, provocându-i şi o rană, cu un obiect tăietor-înţepător, la nivelul toracelui”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica, potrivit Adevărul.

În tot acest timp, fiul celor doi, în vârstă de 7 luni, se afla în locuinţă.

 

Chiar agresorul ar fi sunat la 112, să ceară ajutor

 

Agresiunea s-a petrecut într-o locuinţă din municipiul Slatina, judeţul Olt, în cartierul Progresul. Conflictul între bărbatul de 25 ani şi partenerea sa de viaţă, în vârstă de 32 ani, ar fi izbucnit în cursul nopţii de joi spre vineri, 9/10 decembrie 2021.  Femeia s-ar fi baricadat într-o cameră a locuinţei, însă bărbatul a spart uşa, a pătruns şi a început să-i aplice partenerei sale nenumărate lovituri. Totul a culminat cu loviturile de cuţit aplicate în zona hemitoracelui drept. 

Cel mai probabil bărbatul şi-a dat seama cât de gravă este starea partenerei sale atunci când aceasta a început să sângereze abundent. Chiar el ar fi sunat la 112, să ceară ajutor.

Conform spuselor femeii, certurile ar fi fost la ordinea zilei între ea şi partener, la fel şi bătăile. Femeia a fost transportată la spital, fiind conştientă, însă medicii sunt cei care vor stabili cât de profunde sunt rănile de cuţit şi dacă acestea, sau cele aplicate cu pumnii, i-au pus viaţa în pericol.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel