Tânără româncă, DISPĂRUTĂ în Italia. Ai văzut-o pe Ioana?

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă în vârstă de 30 de ani este dată dispărută în Italia. Ioana Pricop a plecat în 2012 în Italia în căutarea unui trai mai bun. 

Potrivit Poliției Române, deși familia Ioanei nu mai știa nimic de ea de aproximativ 5 ani, mama femeii a decis să anunțe abia acum dispariția fiicei sale la poliție.

Ioana Pricop s-a născut în municipiul Piatra Neamț la data de 12 iulie 1989 și la momentul plecării în Italia era domiciliată în aceeași localitate. Mama fetei a decis să anunțe autoritățile despre dispariția fiicei sale abia în urmă cu două luni și jumătate.

„La data de 30.07.2019 numita Amariei Violeta a sesizat Poliția mun. Piatra Neamț cu privire la faptul că fiica sa, Pricop Ioana, a plecat în anul 2012 în Italia, iar din cursul anului 2014 nu a mai ținut legătura cu aceasta, necunoscând unde se află în prezent. Numita Amariei Violeta este de acord cu mediatizarea cazului", transmite IGPR Neamț.

Semnalmentele tinerei sunt după cum urmează: 1,65 metri înălțime, 55 de kg, corpolență atletică, păr lung și drept de culoare șatenă, față ovală, frunte de înălțime mijlocie și ochi albaștri.

Cine are informații despre Ioana și poate ajuta la găsirea sa, este rugat să sune Poliția Municipală din Piatra Neamț la numărul 0040 233 207 009 sau să folosească formularul de pe site-ul Poliției Române, accesibil aici.

(w460)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel