Tânără româncă, dispărută după ce a plecat la muncă în Austria

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Poliţiştii au dat-o în urmărire naţională şi internaţională pe Bratosin Marina-Roxana (24 de ani). Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care se află tânăra sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Miercuri, 2 septembrie, o femeie de 38 de ani, din comuna Şuţeşti, a sesizat dispariţia fiicei sale, Bratosin Marina-Roxana, în vârstă de 24 de ani, care, în cursul lunii iulie a plecat în mod voluntar de la domiciliu pentru a merge la muncă în Austria, iar din data de 26.08.2020 nu s-a mai putut lua legătura cu aceasta. Semnalmente: înălţime 1,60 de centimetri, aproximativ 50 de kilograme, ochii căprui-verzui, faţă rotundă, iar ca semne particulare prezintă un tatuaj pe exteriorul ganmbei piciorului stâng şi un tatuaj deasupra sânului stâng.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: acesta era îmbrăcată cu un tricou negru.

„Pentru numita Bratosin Marina-Roxana a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, potrivit Adevărul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel