Româncă dată dispărută, găsită moartă într-o prăpastie. Doi copii au rămas fără mamă. Criminalul, reținut

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cristian Florian A., în vârstă de 25 de ani, principalul supect al crimei din comuna prahoveană Cosminele a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat în cursul zilei de luni în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este acuzat că şi-ar fi ucis iubita, o tânără din Ploieşti, atunci când a aflat că femeia a ami fost căsătorită şi are şi doi copii dintr-o relaţie anterioară.

Cristian Florian A. nu era cunscut în comuna drept un bărbat care să aibă probleme cu legea, era angajat la Uzina Mecanică din Plopeni şi intenţiona să-şi înfiinţeze o familie. Apropiaţii spun despre el că era foarte îndrăgostit de femeia pe care a omorât-o, dar nu a putut să treacă peste faptul că aceasta l-a minţit că are un trecut amoros complicat. 

Tânăra fusese căsătorită, avea doi copii, dar îi ascunsese noul său iubit acest aspect din viaţa ei. Când bărbatul a aflat secretul, şi-a chemat partenera la Cosminele, unde a şi omorât-o într-un acces de furie.

Crima a avut loc într-o zonă izolată de la ieşire din Cosminele spre comuna Vărbilău. Cadavrul femeii a fost găsit într-o prăpastie, iar unele surse spun că avea urme de violenţă pe corp.

Cristian Florian A. şi-a recunoscut fapta, potrivit unor surse, citate de Adevărul.

Poliția a anunțat public dispariția Florentinei, în vârstă de 35 de ani, joi, 1 octombrie, iar cadavrul ei a fost găsit sâmbătă dimineața. Conform unor surse, crima s-a petrecut vineri, 2 octombrie

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel