Tânără mamă româncă, ruptă cu bătaia: „N-o omorâți, că-i rămân doi prunci!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Tânără mamă a fost trasă de pe drum în curte și ruptă cu bătaia de doi vecini, soț și soție, la Morlaca, în Cluj. „N-o omorâți, că-i rămân doi prunci!”, striga de pe uliță o femeie îngrozită de ceea ce vedea.

Imagini incredibile au fost filmate în satul clujean Morlaca, unde o tânăr mămică, 31 de ani, a fost luate de pe drum cu forța, băgată în curte și bătută fără milă de doi soți, vecini cu ea. O femeie a filmat totul și a strigat în zadar la agresori să lase tânăra în pace.

Poliția a văzut imaginile și s-a sesizat din oficiu, iar duminică de dimineață i-a reținut pe cei doi agresori, soțul 58 de ani, soția 47, aceștia fiind duși în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi sunt acuzați de lipsire de libertate și agresiune. Din primele date se pare că victima a mers la poarta vecinilor pentru a vedea de ce aceștia o vorbesc de rău, dar cei doi soți au luat-o pe sus în curte și au început să o lovească. Au umplut-o de sânge, chiar dacă femeia care filma, dar și alți vecini, strigau la ei să o lase în pace.

 

„O omoară și nimeni nu se bagă”

 

„Ia, cum îmi stau amândoi pe ea acolea și n-o lasă să iasă din ocol. Ia acolea o strâng de grumaz și rămâi doi prunci. Îi ia părul din cap, săraca di ea. Ia colo ce fac cu ea, ce fac cu ea. O traseră din drum. Omoar-o, că-i crește tu pruncii. Ia amândoi cu dau pe ea și o țin de mână să deie bărbatul.

O omoară și nimeni nu se bagă, că nu mă poci băga în ocolul lor. Tulai, las-o mă, n-o omorî, că-i rămân doi prunci! Lăsați-o mă, că are doi prunci de crescut.", spune femeia care filmează, iar o voce de bărbat, probabil a celui care lovește victima, se aude: „Las' că-i crește eu!"

Filmarea continuă și cea care suprinde imaginile spune: "Uite, dacă nu pui filmarea asta pe internet, să vadă ce-o făcut Marinu lu Budrincu cu Aneta, să o omoare! Ia cum o ține să moară și nimeni nu vine, nu vine poliția, o omoară. Hai Marinu Linii, bagă-te mă că o omoară.", se roagă femeia de un vecin care vedea totul.

Femeia povestește ce s-a întâmplat: „O traseră-n ocol. Ieșiră-n drum și-o traseră-n ocol. Vai de capul ei. Las-o, n-o omorî, că are doi prunci." După acest moment, tânăra e scoasă din curte de agresorii ei, iar femeia care filmează îi spune victimei: "Ia să te vezi cum ești plină de sânge!"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel