Tânără mamă româncă, înjunghiată pentru că nu reuşea să-şi oprească fetiţa de un an jumătate din plâns. A atacat-o sub ochii copiilor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: colaj capturi Observator
Sursa foto: colaj capturi Observator

Scene teribile petrecute în mijlocul străzii la Cluj-Napoca. O tânără a fost înjunghiată pentru că nu reuşea să-şi oprească fetiţa de un an jumătate din plâns. Chiar iubitul ei a atacat-o cu briceagul, sub ochii copiilor. Victima este acum în state critică, în spital. Agresorul a apărut în sala de judecată cu un hanorac pe care scria: „O iubesc”.

„O iubesc”. Cu aceste cuvinte, scrise pe hanorac, bărbatul încearcă să obţină iertare din partea judecătorilor. Dar imaginile spun contrariul. Şi-a înjunghiat iubita cu o furie oarbă, de nouă ori, fără să se oprească, inclusiv în piept.

„S-au tot certat, el s-a dus mai în faţă, după aceea, a venit înapoi, a lovit-o, doamna nu ştiu ce-a spus. După care el a venit şi-a înjunghiat-o şi a lăsat-o acolo, după care s-a tot plimbat pe aici, înainte-înapoi”, povestește un martor la Observator.

Agresorul şi-a ieşit din minţi pentru că tânăra nu reuşea să îşi facă fetiţa de un an şi opt luni să se oprească din plâns. De faţă erau cealaltă copilă, în vârstă de trei ani, dar şi sora victimei, de 12 ani. Cei doi iubiţi erau împreună de nouă luni. Iar copiii sunt dintr-o altă relaţie.

 

Psiholog: „A fost un gest spontan întemeiat pe furie”

 

„Ajungi să ai gesturi agresive din lucruri minore atunci când agresivitatea este cumva înrădăcinată. Cred că a fost un gest spontan întemeiat pe furie”, a declarat dr. Gabriela Groza, psiholog criminalist.

Victima, în vârstă de 21 de ani, a ajuns conştientă la spital. În timpul nopţii, starea ei a devenit critică.

„Este internată pe Terapie Intensivă, este intubată şi ventilată mecanic, s-a intervenit chirurgical aseară. Suntem încă rezervaţi”, a precizat Adela Golea, director medical spital.

Cuţitarul i-a furat tinerei 150 de lei şi cheile de la casă.

După audieri, procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei din tâlhărie în tentativă de omor. Bărbatul a fost arestat preventiv şi îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel