Tânără însărcinată, găsită, inconştientă, de jandarmi pe o stradă din Drobeta-Turnu Severin: "Respira foarte greu"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Tânără însărcinată, găsită, inconştientă, de jandarmi pe o stradă din Drobeta-Turnu Severin Respira foarte greu
Tânără însărcinată, găsită, inconştientă, de jandarmi pe o stradă din Drobeta-Turnu Severin Respira foarte greu

O tânără însărcinată a fost găsită căzută pe un trotuar, noaptea trecută în zona Calea Timișoarei din Drobeta Turnu Severin. Femeia era inconștientă.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Mehedinți, în cadrul unei misiuni comune de patrulare, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova și Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți au observat, noaptea trecută, o persoană căzută pe trotuar, în zona Calea Timișoarei din Drobeta Turnu Severin.

Aceștia au oprit mașina pentru a vedea despre ce este vorba și când s-au apropiat, au observat că tânăra era însărcinată, avea puls, dar respira foarte foarte greu. Jandarmii au acordat primul ajutor și au solicitat prin 112 un echipaj de ambulantă. Potrivit sursei citate, tânăra de 21 de ani a fost preluată și transportată la o unitate medicală pentru investigații suplimentare.

 

Tânăra era însărcinată, avea puls, dar respira foarte greu

 

"O tânără însărcinată căzută pe trotuar, inconștientă a fost salvată de jandarmi. În cadrul unei misiuni comune de patrulare, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți și Grupării de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzești” Craiova au observat, noaptea trecută, o persoană căzută pe trotuar, în zona Calea Timișoarei din Drobeta Turnu Severin. Aceștia au oprit mașina pentru a vedea despre ce este vorba și când s-au apropiat, au observat că tânăra era însărcinată, avea puls, dar respira foarte greu.

Pentru viitoarea mămică găsită inconștientă, secundele erau esențiale, iar intervenția rapidă făcea diferența dintre viață și moarte, motiv pentru care jandarmii au acordat rapid primul ajutor și au solicitat, prin 112, un echipaj medical de urgență. Tânăra de 21 de ani a fost preluată și transportată la o unitate medicală pentru investigații suplimentare. Colegii noștri au fost oamenii potriviți, la locul potrivit pentru viitoarea mămică", au transmis reprezentanții IJJ Mehedinți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel