Româncă însărcinată, ucisă de cumnatul ei cu două zile înainte să nască: Soțul Georgianei urma să se întoarcă din Germania, de la muncă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Georgiana M., o tânără de 27 de ani, însărcinată, a fost ucisă de cumnatul ei, în această dimineață, la Brăila. Femeia era însărcinată și urma să nască peste două zile. Ea și aștepta soțul, care urma să vină din Germania pentru a asista la fericitul eveniment din viața celor doi. Acum bărbatul va vei să își înmormânteze soția și copilul nenăscut.n

O tânără în vârstă de 27 de ani care ar fi urmat să nască peste câteva zile a fost ucisă, în noaptea de miercuri spre joi, de cumnatul său cu care împărțea aceeași locuință, în localitatea Măxineni. Nu se cunoaște deocamdată mobilul crimei.

Individul ar fi incendiat intenționat locuința, iar tânăra a sunat la 112 solicitând intervenția pompierilor, însă până a ajuns un echipaj la fața locului ar fi fost atacată și ucisă. Ulterior, autorul crimei ar fi încercat să se sinucidă, însă tentativa nu i-a reușit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Părinții victimei, domiciliați în satul Cotu Lung, comuna Siliștea, ne-au declarat că au fost anunțați telefonic despre nenorocirea care s-a abătut asupra lor chiar de soțul fetei, care este plecat la muncă în Germania. Oamenii nu își puteau explica de ce s-a ajuns la o asemenea tragedie. Victima, Georgiana M., era angajată la Yazaki, și intrase în concediu maternal, pregătindu-se să devină mămică.

Româncă însărcinată, ucisă de cumnatul ei cu două zile înainte să nască

 

O rudă a autorului faptei a declarat că acesta ar fi avut probleme psihice, fiind internat de câteva ori pentru tratament. Acesta ar fi mai provocat scandaluri în familie.

Surse din anchetă au declarat că între cei doi a izbucnit conflictul în zorii zilei, bărbatul încercând să dea foc la casă, moment în care fata a sunat la 112. În momentul apelului, arată procurorii, s-a auzit cum fata a zis „AU”, cel mai probabil acela fiind momentul când a fost înjunghiată, relatează Obiectiv Vocea Bărilei.

Suspectul a incendiat casa, apoi a avut o tentativă de suicid. Acesta s-ar fi înjunghiat tot cu cuţitul, el fiind găsit în curtea din spate a casei, cu cuţitul înfipt în zona sternului. Bărbatul a ajuns la spital unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Soțul Georgianei urma să se întoarcă din Germania, de la muncă

 

Părinții fetei sunt devastați de durere. Oamenii au declarat, în exclusivitate pentru reporterul Observator, că fiica lor, Georgiana, urma să nască peste două zile.

"Trebuia să nască, mai avea două zile. Aveau o relație cam proastă, ea și cumnatul ei. Noi nu știm multe, pentru că nici ea nu ne spunea nouă chiar tot. Cumnatul nu muncea, nu l-am văzut niciodată. Am fost pe aici, dar nu i-am văzut ochii. Locuiau în aceeași casă", mărturisesc îndurerați părinții fetei.

Soțul Georgianei, care se afla în Germania în momentul producerii tragediei, urmează să vină în țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel