Tânăra care și-a înjunghiat mama și i-a smuls inima, arestată pentru 30 de zile. A început să râdă în sala de judecată - Video

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
tanara_comrat_si_injunghiat_mama
tanara_comrat_si_injunghiat_mama

Magistrații Judecătoriei Comrat, Republica Moldova, au admis, ieri, demersul procurorilor și au emis un mandat de arest pentru 30 de zile pe numele tinerei care și-a înjunghiat mama, apoi i-a smuls inima din piept și a aruncat-o în casă.

 

Fiind întrebată de reporterul ProTV, de ce și-a ucis mama, tânăra a izbucnit în hohote de râs. Reamintim că în noaptea de vineri, 11 decembrie, o femeie de 40 de ani a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge într-un apartament din orașul Comrat. Ulterior, oamenii legii au reținut-o pe fiica victimei, o tânără de 21 de ani, studentă la medicină.

Tânără este suspectată că, fiind sub influența drogurilor, și-a înjunghiat mama cu un cuțit de bucătărie, apoi i-a smuls inima din piept. Conflictul a pornit după ce femeia a anunțat-o că o va interna într-un Dispensar Narcologic. Victima revenise în țară în data de 3 decembrie, din Germania, unde lucra pentru a-și întreține fata. 

Crima a avut loc într-un apartament din Comrat. „I-a scos inima din piept. Așa grozăvie nu s-a întâmplat niciodată în Comrat”, spune primarul Serghei Anastasov.  Femeia decedată avea 40 de ani. „Mama ei a venit să o întoarcă pe calea cea bună. De aici a început cearta”, spun anchetatorii.

Citeste si: Crimă șocantă: Femeie, ucisă cu sânge rece, de fiica sa de 21 de ani. I-a smuls, apoi, inima din piept și a aruncat-o

"Este eleva mea și îmi amintesc că nu a fost așa. Da, uneori a dat dovadă de caracter, ca să spunem așa, dar nu a fost agresivă, nu s-a comportat urât”, spune Serghei Badneu, directorul Colegiului de Medicină din Cahul. Tânără de 21 de ani se afla sub influența drogurilor, când și-a ucis propria mamă la Comrat.

Citeste si: Femeia de 40 de ani, înjunghiată mortal de propria fiică, muncea în Germania. Detalii cutremurătoare despre crimă 

După crimă, tânăra ar fi fugit de acasă la un prieten, dar la scurt timp a fost găsită de poliție și reținută pentru 72 de ore.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel