Crimă șocantă: Femeie, ucisă cu sânge rece, de fiica sa de 21 de ani. I-a smuls, apoi, inima din piept și a aruncat-o

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O ceartă între mamă și fiică s-a transformat într-o crimă. Tânăra s-ar fi certat cu mama să din cauza că aceasta ar fi încercat să o interneze la un centru de dezintoxicare droguri.

 

Fata, fiind sub influența drogurilor, a luat un cuțit de bucătărie și a înjunghiat-o de mai multe ori pe cea care i-a dat viață. Apoi i-a smuls inima din piept și a aruncat-o în apartament. După crimă, fata a fugit la un amic, însă a fost reținută de polițiști.

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în locuința sa. Descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:00, în orașul Comrat, Republica Moldova. Potrivit datelor preliminare, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 40 de ani.

Medicii legiști au stabilit că victima a avut o moarte violentă. Polițiștii au constatat că femeia a fost înjunghiată de multiple ori cu un cuțit de către propria fiică, o tânără de 21 de ani, care, după crimă, a fugit într -o direcție necunoscută. Ulterior, oamenii legii au reuși să o reținută pe tânăra pe care au reținut-o pentru 72 de ore, scrie newsin.md. 

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele crimei, dar și motivul care a făcut-o pe tânără să-și omoare cu bestialitate propria mamă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel