Tânăr român ucis cu coasa de „Satana“ din Rediu: Narcis muncea în Spania să-și facă o casă. S-a ales doar cu un sicriu

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
narcis ursu
narcis ursu

 Un tânăr român în vârstă de 19 ani din suburbia Rediu a municipiului Vaslui a decedat duminică noaptea, la Spital, după ce a fost înjunghiat mortal cu o coasă de un al tânăr cunoscut ca  „Satana“. Băiatul muncea în Spania pentru a-și face o casă și tocmai ieșise din izolare. A murit pentru că a ajutat o tânără gravidă.

Narcis, în vârstă de 19 ani din  Rediu, a decedat, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, unde fusese transportat în stare gravă, cu o plagă înjunghiată în zona toracică după ce ar fi fost implicat într-un conflict. 

Criminalul este un adolescent poreclit „Satana”, care abia a împlinit 18 ani, în urmă cu câteva zile. Între agresor și victimă a pornit un conflict spontan. În timpul bătăii, Narcis U., de 19 ani, a primit trei lovituri de coasă, două în spate și una în piept de la Mihai I., zis și „Satana”. Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea unui procuror criminalist care va stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul, informează Stiriest.ro.

Potrivit Vremea Nouă, Narcis a sărit să ajute o femeie însărcinată care căzuse, însă Mihai, poreclit “Satana” a crezut cã Narcis îi făcea avansuri acesteia. Între cei doi a început o ceartă, s-au împărțit și câțiva pumni, iar la scurt timp, agresorul a părăsit locul respectiv. Însă s-a întors, după ce a luat din curtea unui vecin o coasă cu care  l-a înjunghiat pe Narcis în zona toracelui. 

Moartea lui Narcis a șocat întreaga comunitate din Rediu, mai ales că acesta era cunoscut că un băiat liniștit, care tot timpul și-a văzut de treaba lui. Băiatul a fost că un tată pentru toți ceilalți șase frați ai săi mai mici, chiar dacă avea doar 19 ani. Împreună cu sora lui plecase în Spania, la cules de usturoi pentru a face bani de  casă și a-și face un rost în viață. 

“Până acum o săptămână a stat în izolare, pentru că tocmai ne-am întors acasă. Azi am primit banii de la șeful nostru de acolo, cã nu ni i-a dat pe toți când am plecat acasă. Cu ce câștigase în Spania, voia să-și pună centură și să-și ridice pereții la casă. Azi, cu banii munciți în Spania, i-am luat o altfel de casă, casă în care ajungem cu toții. Am cumpărat sicriul și tot ce trebuie pentru înmormântare. Suntem căzuți la pământ de durere, nu doar noi, ci tot Rediul pentru cã Narcis a fost un băiat la care ținea toată lumea”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Daniela, sora băiatului omorât, pentru Vremea Nouă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel