Tânăr român, tată a doi copii, ucis după o petrecere în pandemie. Gluma care i-a adus moartea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un tânăr de 20 de ani dintr-o comună prahoveană a fost bătut cu sălbăticie de mai mulţi indivizi, care mai apoi l-au şi înjunghiat. Totul a plecat de la o glumă nepotrivită făcută de victimă la o petrecere la care a participat alături de cei care i-au fost călăi.

Crima a avut loc în localitatea Dumbrava din Prahova. Mai mulţi tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani au petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică la o petrecere, unde nu s-a ţinut cont de nicio regulă impusă de pandemie. La un moment dat, între petrecăreţi a izbucnit un scandal, care s-a mutat în stradă.

Tânărul de 20 de ani, tată a doi copii, a fost urmărit de mai mulţi prieteni de pahar care au sărit pe el cu bâte, obiecte ascuţie, ba chiar şi un lanţ, anunţă ziarulincomod.ro.

Victima a supravieţuit iniţial atacului şi a ajuns aproape de casă, unde o rudă a observat-o şi a sunat la ambulanţă. În scurt timp, însă, tânărul a murit, din cauza hemoragiei puternice provocate de o plagă înjunghiată.

 

Anchetă îngreunată de minciunile martorilor

 

Ancheta a fost preluată de poliţiştii prahoveni care au fost nevoiţi să descâlcească minciunile celor care au participat la petrecere. Aceştia au declarat la început că tânărul de 20 de ani s-ar fi sinucis. Rănile erau însă de o gravitate prea mare pentru a fi provocate de însăşi victima. 

Aşa că anchetatorii au început să-i ia la bani mărunţi pe toţi cei prezenţi la petrecere. În cele din urmă, s-a conturat o variantă a motivului pentru care victima a fost ucisă.

 

Gluma proastă care i-a adus moartea

 

Totul ar fi plecat de la o glumă nepotrivită făcută de tânărul de 20 de ani. Acesta şi-ar fi stins ţigara în paharul cu băutură al unui alt petrecăreţ. Dacă la început au fost doar reproşuri şi acuzaţii spuse pe un ton violent, după scurt timp, lucrurile au degenerat şi s-a trecut la ameninţări şi apoi la bătaie.

La un moment dat, tânărul de 20 de ani acuzat de cei din jur că a făcut gluma proastă a reuşit să se strecoare afară. A fost însă urmărit de o gaşcă de golani. Indivizii l-au prins din urmă şi au tăbărât pe el cu tot felul de arme albe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel