Tânăr român, OMORÂT de doi spanioli. Ce pedeapsă se cere

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un român a fost ucis de doi spanioli. Aceștia l-au lovit în repetate rânduri și apoi l-au aruncat în râu. Fapta a avut loc în 2014, iar acum procurori cer 18 ani de închisoare pentru fiecare și plata unei daune morale.

Doi spanioli sunt acuzați că l-au ucis pe român. Pe 19 decembrie 2014, atunci când a avut loc și oribila crimă, cei doi și-au întâlnit victima într-un bar. 

După ce localul s-a închis, cei trei au mers la unul dintre ei acasă  unde au continuat să bea. Beți, spaniolii au început să îl insulte pe român. Discuția dintre ei a degenerat și unul dintre acuzați l-a lovit pe român, iar acesta a căzut și a dat cu capul de podea. 

Soția celui care l-a lovit pe român, care dormea la etaj, a fost alertată de țipetele bărbaților. A văzut că românul este rănit și a decis să îl îngrijească. 

Potrivit autorităților, soția acuzatului și-a luat copiii și a plecat din casă. Câteva ore mai târziu, cei doi spanioli au decis să își pună în aplicare planul și să îl omoare pe român. 

Românul a fost bătut cu bestialitate

 

Astfel,l-au luat pe tânăr și l-au obligat să urcea într-un vehicul. Pentru a fi siguri că nu fuge, unul ditre ei a stat cu românul în spate. În tot acest timp a continuat să îl lovească.

Au ajuns în zona unui canal și acolo l-au aruncat în apele înghețate, de la o întălțime de patru metri.

Românul a strigat după ajutor cu ultimele puteri, însă spaniolii au rămas în acel loc pentru a se asigura că nimeni nu intervine și îl salvează.

Coprul neînsuflețit a fost găsit câteva ore mai târziu de un trecător, dar recuperat a doua zi din rezervorul Alvarellos din Boborás.

Procurorul consideră că ambii inculpați sunt vinovați de omor cu premeditare și solicită pentru fiecare 18 ani de închisoare și 120.000 de euro, daune morale pentru mama defunctului, potrivit elcorreogallego.es.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel