Tânăr român, închis în Marea Britanie pentru PEDOFILIE: Le aducea flori și dulciuri fetițelor cu care făcea SEX în mașină

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Andrei Bilibock, în vârstă de 32 de ani a fost condamnat la 6 ani de închisoare de Curtea Coroanei Bristol pentru corupere de minori și întreținere de relații sexuale cu minori. 

Un tânăr român, de 32 de ani, a fost condamnat pentru pedofilie la șase ani de închisoare după ce s-a descoperit că își dădea întâlniri cu minore pe care îi găsea pe o rețea de socializare - KIK.

Andrei Bilibock, în vârstă de 32 de ani a fost condamnat ieri pentru întâlnirea cu un minor în urma unor conversații de natură sexuală și activități sexuale cu minori. El s-a declarat vinovat pentru infracțiunile pe care le-a comis împotriva a două adolescente. El a fost închis pentru două acuzații de comunicare cu tentă sexuală cu un minor, două capete de acuzație de  corupere de minori și întreținere de relații sexuale cu minori, potrivit bristolpost.co.uk.

Potrivit Bristol Live, românul a vizat copii vulnerabili cu care s-a împrietenit sub anonimat pe rețeaua respectivă. Polițiștii britanici au intrat pe fir atunci când Bilbock a fost arestat sub suspiciunea că ar fi urmărit o fată de 14 ani pe care o molestase deja. El a măgulit-o și i-a acordat atenție și a sexualizat conversația în scurt timp, convingând-o să se întâlnească. Potrvit procurorului de caz, Bilbock îi aducea fetei gogoși, dulciuri și flori, convingând-o astfel să îl însoțească în autoturismul său, unde au făcut sex neprotejat. Acest lucru a fost confirmat pentru poliție de mesajele dintre minoră și Bilibok în urma incidentului în care vorbește despre posibilitatea unei sarcini nedorite.

Polițiștii au găsit în telefonul românului și sute de mesaje între el și un băiat de 13 ani, inclusiv imagini cu conținut sexual explicit.

Bilibok, care s-a mutat în Marea Britanie în 2011, susține că nu are o atracție sexuală față de copii și a comis infracțiunile într-o perioadă dificilă din viața sa, dar judecătorul a respins afirmațiile sale. 

Bilibok a fost condamnat la șase ani de închisoare și este de așteptat să execute jumătate din pedeapsă în închisoare, iar restul în stare de arest la domiciliu. El va fi, de asemenea, trecut în registrul delincvenților sexuali.

De menționat că prădătorul sexual a acționat în timp ce logodnica sa era gravidă. De altfel, femeia s-a aflat lângă el și l-a susținut pe toată perioada procesului, derulat  la Curtea Coroanei Bristol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel