Tânăr român, dispărut în Anglia. „A rămas să își încarce telefonul. De atunci nu se mai știe nimic de el“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 21 de ani este dispărut de duminică. Tânărul a mers la o petrecere și, după ce a vorbit ultima dată cu tatăl lui, a spus că merge să își încarce telefonul. De atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

„Numele lui este Vlad Gabriel Melinte, 21 de ani, 1.78 înălțime, şaten tuns scurt. Când a plecat purta o pereche de blugi rupţi, un tricou, o geacă şi un rucsac medium Nike.

În data de 27.06.2021 se îndrepta către o petrecere în locația Brighton, a plecat sâmbătă seară la 21:30, s-a urcat în tren din Leicester“, anunță familia pe Facebook.

A fost văzut la petrecere până duminică dimineaţă pe la 8 jumătate. A vorbit ultima dată cu tatăl lui la ora 11.00, spunând că mai rămâne pentru a-și încărca telefonul. De atunci nu se mai știe nimic de el. S-a sesizat poliţia care îl caută pe băiat.

„Dacă aveți orice informație vă rugăm să sunaţi la oricare din numerele de telefon la orice oră: 00447778467585 Costel, 00447774166889 Liliana. Distribuiți în număr cât mai mare, vă mulțumim frumos!“, este anunțul părinților lui Vlad.

2. -imagine fara descriere- (disparut-postare-fbk.PNG)

PRECIZĂRI: Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel