Tânăr român de 19 ani a bătut cu sălbăticie, a violat și a ucis o bătrânică de 98 ani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură vremeanoua.ro
Sursa foto: captură vremeanoua.ro

O femeie în vârstă din județul Olt a murit după ce a fost bătută crunt cu pumnii și picioarele şi apoi violată. Suspect este un tânăr de 19 ani, care, drogat fiind, a intrat în casa bătrânei să fure bani.

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, procurorii au reținut, în noaptea de marți spre miercuri, pentru 24 ore, un tânăr de 19 de ani, din Vulturești, Olt, pentru tâlhărie calificată, omor calificat și viol.

„În fapt, s-a reținut că, pe fondul consumului de anumite substanțe (posibil țigară/joint), inculpatul a pătruns fără drept în curtea și locuința victimei B.D., de 98 de ani, din com. Vulturești, jud. Olt, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) și stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenția de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii și picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit, iar, în continuare, profitând de aceeași stare de vulnerabilitate a victimei, a întreținut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Apoi, tânărul a continuat să agreseze sexual femeia, după care a sugrumat-o, iar femeia a murit, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel