Tânăr român, dat în urmărire internațională. În timpul unui jaf, și-a lovit și mușcat victima 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
masina_politiei_sigle_noi
masina_politiei_sigle_noi

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, a fost dat în urmărire generală de Poliția Română, pentru că se sustrage de la executarea pedepsei de 3 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată. Infractorul a intrat în casa unei familii din Cajvana și, după ce a fost surprins de proprietar, l-a lovit în cap și l-a mușcat de ureche.

Evenimentul a avut loc în luna martie a anului 2019. Un bărbat în vârstă de 63 de ani şi soţia lui s-au trezit după ce au auzit zgomot în casă. Bărbatul a mers să vadă ce se întâmplă în curte, iar individul care se afla în casă a sărit printr-un geam, fiind prins de proprietar. 

În încercarea de a scăpa, hoţul l-a lovit cu un corp dur pe proprietar, provocându-i răni la cap şi la dinţi. Pentru că nu putea să scape, hoţul l-a muşcat de ureche pe bărbatul care încerca să-l oprească, după care a reuşit să fugă. Bărbatul de 63 de ani a reușit însă să-i vadă faţa, constatând că era o rudă, un tânăr de 21 de ani, din comuna Comăneşti. Proprietarul a ajuns la spital pentru  îngrijiri medicale. Autorul a fugit din casă cu suma de 1.000 de euro și cu un telefon marca Samsung Galaxy.

Bărbatul agresat s-a constituit parte vătămată, deoarece lovitura la nivelul maxilarului i-a rupt mai mulți dinți, necesitând o lucrare stomatologică în valoare de 4.000 de lei. Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost arestat preventiv, după care a fost plasat sub control judiciar. Ulterior, el a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Are de achitat daune importante. Prima instanță îi aplicase 5 ani de închisoare, relateză monitorulsv.ro.

Hoțul a făcut apel, iar magistrații de la Curtea de Apel Suceava i-au redus pedeapsa de la 5 ani la 3 ani de închisoare. Autorul ar trebui să-i achite victimei 10.000 de euro daune morale, plus 1.000 euro, suma furată, 4.000 lei contravaloarea lucrării  stomatologice, 950 lei contravaloarea telefonului mobil marca Samsung Galaxy sustras şi 50 lei costul radiografiei dentare. Sentința a rămas definitivă la începutul lunii aprilie a acestuia an, însă tânărul dispăruse. Poliția Română a demarat astfel procedurile pentru darea sa în urmărire, la nivel național și internațional.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel