Tânăr român, mort în Australia. Alex lasă în urmă o soție însărcinată și patru copii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Tânăr român, mort în Australia. Alex lasă în urmă o soție însărcinată și patru copii
Tânăr român, mort în Australia. Alex lasă în urmă o soție însărcinată și patru copii

Alex Szilagyi, un tânăr român, a murit vineri într-un accident cumplit în Queensland, un stat în nordul-estul Australiei.

Soția lui Alex, care este însărcinată cu al cincilea copil al cuplului, a fost martoră la situația groaznică atunci când Alex a fost ucis într-un accident de motocicletă îngrozitor.

Alex a murit în Vinerea Mare a Paștelui catolic, când motocicleta sa a intrat în coliziune cu o mașină la o intersecție din Holmview, Logan, în sudul zonei metropolitane Brisbane, în jurul orei 12:30. Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul tânărului.

„Alex lasă în urmă patru copii și un al cincilea pe drum”

 

În câteva ore, au venit omagii din întreaga lume pentru tatăl mult iubit și membru respectat al comunității românești din Queensland. A început și un GoFundMe pentru a-i susține familia devastată.

În urma veștilor îngrozitoare, cumnata lui Alex, Melissa Popa, a creat o pagină GoFundMe. „Această pagină a fost creată pentru a o ajuta pe sora mea Debbie cu costurile de înmormântare și cu cheltuielile de trai în curs, pentru a atenua o presiune imediată și pentru a o ajuta să se ridice pe picioare”, a scris Melissa. „Alex lasă în urmă patru copii și un al cincilea pe drum. Orice ajutor ar fi extrem de apreciat și necesar și le mulțumim tuturor celor care găsesc în inimile lor să ofere”.

Familia, prietenii și cunoscuții lui Szilagyi, deopotrivă, au strâns peste 130.000 de dolari în câteva ore – cu mult peste ținta inițială de 50.000 de dolari.

 

„Viața lui a fost scurtată tragic”


Omagiile au venit imediat pentru Alex, care este văzut de comunitate ca un om de familie muncitor și iubitor.

„Am pierdut un frate și un prieten, un om talentat și generos care a trăit pentru a-i sluji pe alții. Într-o viață întreruptă tragic, Alex a atins viețile multora din țară și din străinătate”, a spus Ioan. „Entuziasmul și pasiunea lui pentru Dumnezeu, slujire și ajutorarea celor aflați în nevoie au fost inspiraționale. Prin dăruirea și munca grea, el a jucat un rol esențial în sprijinul său pentru proiectul orfelinatului din Uganda, transformând în același timp viețile copiilor. De Alex le va fi dor multora, suntem zdrobiți și îndurerați”.

Colegul, Andrew Richards, a adăugat: „Am lucrat alături de Alex de câțiva ani. Era o persoană atât de bună. Ne va fi foarte dor de el la serviciu și toate gândurile și dragostea noastră sunt alături de familia lui în această perioadă grea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel