Tânăr șofer român de TIR, în comă nevinovat, după un accident: „Apelăm la sufletele dumneavoastră, a tuturor!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Un tânăr șofer de TIR din Bistrița, care e în comă nevinovat, după un accident, are nevoie de ajutor. Familia și apropiații au lansat un apel pentru a-l salva pe Ștefan Dobozi.

Un grav accident a avut loc săptămâna trecută, pe DN 66, în Hunedoara. Un tânăr a murit după ce a intrat cu autoutilitara, din plin, în autotrenul condus de un bistrițean. Și tânărul șofer de TIR e în stare gravă, la Cluj. Are nevoie urgentă de sânge!

Tânărul bistrițean de 29 de ani conducea un autotren, când un alt tânăr, tot 29 de ani, din Dolj, a intrat din plin în el, cu o autoutilitară. Șoferul vinovat a decedat, iar bistrițeanul a ajuns la spital în Cluj.

Bistrițeanul e în comă, în stare gravă, iar familia cere disperată ajutor. E nevoie de sânge. Așa că oricine poate dona, să meargă la Centrul de Transfuzii și să doneze, specificând pentru cine e donația.

„Apelăm la sufletele dumneavoastră, a tuturor, în speranța că o să ne ajutați. Este nevoie urgent de sânge pentru Fănel, cum îi spunem noi, șofer profesionist, care a suferit un grav accident auto, săptămâna trecută, la Hunedoara, fiind în comă, la un spital din Cluj Napoca. Numele lui este Dobozi Ștefan, în vârsta de 29 de ani. Acolo nu mai au sânge pentru el, și nu poate supraviețui fără să îl ajutăm. Vă rugăm frumos cei care puteți dona, să o faceți la Centru de transfuzii Bistrița, specificând: Dobozi Ștefan ,Chirurgie generală 1, terapie intensivă”, este mesajul familiei, potrivit Observator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel