Tânăr din judeţul Buzău, decedat la o lună după infectarea cu SARS-CoV-2

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din oraşul Pogoanele, a murit la o lună după ce s-a infectat cu coronavirus. Tânărul avea şi alte afecţiuni, între care diabet şi hipertensiune, iar starea lui s-a degradat rapid, fiind transferat intubat la un spital din Bucureşti.

Bărbatul din Pogoanele s-a prezentat la Spitalul Judeţean cu simptomatologie respiratorie severă. A fost testat şi confirmat cu SARS-CoV-2 pe 14 februarie 2021 şi transferat la Spitalul Râmnicu Sărat. Deoarece starea generală s-a agravat progresiv,  în 17 februarie 2021 a fost transferat de urgenţă, intubat la Spitalul Matei Bals, din Bucuresti. Evoluţia clinică a fost nefavorabilă iar pe fondul comorbidităţilor a survenit decesul, în 21 martie 2021. Bărbatul de 27 de ani, din Pogoanele, avea şi alte afecţiuni: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip 1, obezitate şi sepsis sever plurimicrobian, srie adevarul.ro.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au fost confirmate 28 cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2. Trei pacienţi au fost testaţi în laboratoare private si un pacient, într-o unitate sanitară din alt judeţ. Pacienţii au vârste între 3 ani şi 85 de ani. Anchetele epidemiologice sunt în desfăşurare. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel