Tânăr ARESTAT după ce a violat o adolescentă. Fata nu a povestit nimic părinților

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un tânăr de 24 de ani, din Totoeşti, jud. Iaşi, a fost arestat, vineri, la 3 săptămâni după ce ar fi violat o fată de 17 ani. Victima nu a spus nimic până când în sat nu au apărut discuţii despre faptul că cei doi ar avea o relaţie, apoi le-a povestit părinţilor, care au depus reclamaţie la poliţie.

Magistraţii Judecătoriei Hârlău au decis arestarea unui tânăr de 24 de ani, acuzat că a violat o fată de 17 ani, la sfârşitul lunii iulie, în localitate Totoeşti. Adolescenta le-a spus părinţilor că a fost agresată de curând, după ce în sat apăruseră bârfe privind presupusa relaţie pe care ar avea-o cu agresorul.

„Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în seara de 20.07.2019, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla în curtea şcolii gimnaziale Constantin Palade, din comuna Erbiceni, jud. Iaşi, inculpatul B.D., fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a constrâns-o fizic şi moral pe minora A.T.B., în vârstă de 17 ani, să întreţină un raport sexual normal, contrar voinţei sale", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Potrivit unor surse, în data de 20 iulie, fata de 17 ani a mers la şcoala din sat împreună cu nişte prieteni, pentru a folosi conexiunea la internet a unităţii de invăţământ. Tânărul de 24 de ani, băut, a intrat în vorbă cu fata şi colegii ei, iar mai apoi le-ar fi cerut celorlaţi să îi lase singuri. Ameninţând că o bate, agresorul a abuzat-o sexual pe minoră.

De teamă şi ruşine, adolescenta nu a spus nimic, până când prin sat s-ar fi auzit că are o relaţie cu el. Abia atunci şi-a făcut curaj şi le-a spus părinţilor ce a păţit, la două săptămâni de când a fost abuzată. A doua zi, împreună cu tatăl ei, fata a mers la poliţie şi a depus plângere, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel