Sute de români din două zboruri spre Italia s-au trezit fără bagaje: „Ni s-a spus că e o veste proastă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sute de români din două zboruri spre Italia s-au trezit fără bagaje: „Ni s-a spus că e o veste proastă!”
Sute de români din două zboruri spre Italia s-au trezit fără bagaje: „Ni s-a spus că e o veste proastă!”

Experiență neplăcută pentru pasagerii a două avioane care au decolat de pe Aeroportul Otopeni din București, cu destinație Bergamo și Bologna. 

Bagajele călătorilor au fost inversate, așa că la aterizare pasagerii cursei de Bergamo s-au trezit cu bagajele celor care zburau spre Bologna și invers. Acum, românii vor trebui să aștepte câteva zile până își vor primi bagajele.

„Ni s-a spus că e o veste proastă pe care trebuie să o aflăm, și anume că bagajele noastre au aterizat în Bologna, iar cele ale pasagerilor care zburau către Bologna au ajuns la noi, din cauza unui inconvenient creat la aeroport. Căpitanul zborului ne-a spus că ne ducem la secțiunea de lost&found și să vorbim acolo cu personalul aeroportului, care ne-a spus că putem opta fie pentru a ni se trimite bagajele la locația în care ne aflăm, fie să le ridicăm de la aeroport. Au spus că în situația în care noi am alege varianta de a le primi în locația unde ne vom afla va dura ceva mai mult. Eu sper să îmi recuperez bagajul astăzi, pentru că am optat pentru a-l ridica de la aeroport. Dacă aș fi optat pentru a-l primi direct în Milano cred că ar fi durat undeva la trei zile”, a spus un român rămas fără bagaje, la Digi24.

 

Pachetele trimise de acasă românilor din Italia, confiscate de autorități

 

Două tone și jumătate de carne și brânzeturi confiscate de Garda de Finanțe la Codevigo. Motivul: pachetele trimise din România celor din Italia erau transportate într-o dubă, în saci.

Agenții Gărzii Financiare au oprit, la finele anului trecut, o dubă cu numere de înmatriculare străine și au descoperit că alimentele erau transportate în containere improvizate, cum ar fi cutii, saci de voiaj și containere de plastic.

În plus, vehiculul nu era refrigerat. Oamenii legii au trimis personal specializat al Ulss care a definit alimentele ca fiind improprii consumului uman din cauza modului în care erau transportate.

Șoferul microbuzului a fost denunțat. Valoarea bunurilor era de aproximativ 30 de mii de euro, potrivit Il Gazzetino.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel