ȘOC: Dragnea blochează la MO decretul semnat de Iohannis

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Surse au declarat că Liviu Dragnea încearcă să blocheze publicarea în Monitorul Oficial a decretului prin care preşedintele Klaus Iohannis a prelungit cu un an mandatul generalului Nicolae Ciucă în fruntea Statutul Major al Armatei, susţine Adevărul.ro. 

Precizăm că Monitorul Oficial e în subordinea Camerei Deputaţilor, condusă de Liviu Dragnea.

Decretul a fost trimis de către Administraţia Prezidenţială spre Camera Deputaţilor, în subordinea căreia funcţionează Monitorul Oficial. Președintele Cameri Deputaților este Liviu Dragnea.

Mandatul generalului Ciucă în fruntea Armatei expiră pe 31 decembrie. Până azi, decetele semnate de preşdintele Klasu Iohannis erau publicate imediat în Monitorul Oficial, au declarat surse politice.

Preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să-l numească pe generalul Dumitru Scarlat în funcţia de şef al Statului Major al Armatei. Scarlat a fost propus de ministrul PSD Gabriel Leş, unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea.

O situaţie foarte neplăcută care arată încă o dată în plus, dacă ar fi fost nevoie, că PSD nu este capabil să gestioneze problemele mari ale ţării“, a declarat Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel