SURSE. Dragnea: "Dacă astea sunt întrebările, merg la referendum". Anunţ şi despre un nou miting PSD

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a reacţionat după anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind cele două teme care vor fi atinse la referendumul de pe 26 mai. Liderul PSD le-ar fi spus ironi  jurnaliştilor, într-o discuţie informală, că dacă astea sunt întrebările, merge la referendum. 

Reacţia şefului PSD după declaraţiile preşedintelui au fost relatate de jurnalistul Realitatea TV, Andreea Dumitrescu, care a participat la disucţia informală pe care a avut-o Liviu Dragnea cu mai mulţi jurnalişti.

Liderul PSD ar fi spus, pe un ton sarcastic, că dacă cele două teme vor fi aplicate la referendum, va oferi susţinerea sa totală pentru acest demers.

Acesta a mai punctat că va avea o reacţie oficială mâine, la Călăraşi, când va face un anunţ legat şi de ordonanţele de urgenţă pentru modifciarea codurilor penale, pentru că îşi doreşte să fie încheiat acest subiect cât mai repede, dar şi legat de "teatrul de la Bruxelles".

Potrivit jurnalistei de la Realtiatea TV, Liviu Dragnea ar fi lansat câteva ironii şi la adresa ministrului Tudorel Toader, despre care ar fi spus că ar fi o mare pierdere plecarea sa din Guvern, nu doar în România, ci pentru întreaga regiune, fără să confirme vreo informaţie legată de remaniere.

 

Miting PSD la Craiova, pe 12 aprilie

 

Aceeaşi jurnalistă a vorbit şi despre un miting PSD, care urmează să fie organizat pe 12 aprilie, la Craiova. Se spune că acesta va fi "cel mai mare miting PSD". 

Liviu Dragnea îşi va continua trurneul prin ţară şi să mobilzeze electoratul pentru alegerile parlamentare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel